CRAIATIEVE KRIJTVERF

Craiatieve is  een water gedragen en ambachtelijke krijtverf gekleurd met natuurlijke pigmenten. In verband met de natuurlijke pigmenten dient u het blik voor gebruik altijd stevig te schudden en goed op te roeren. Het mooiste resultaat krijgt u wanneer u de kwast voorzichtig in de verf “dipt” en in één keer een dunne laag aanbrengt. Dan eerst even laten drogen voor een eventuele tweede laag of afwerking met wax of lak. Verkrijgbaar in vele kleuren. De verf is gemakkelijk te verwerken en zuinig in gebruik. Tevens kunt u onze verf ook met een spuit aanbrengen. Onze krijtverf heeft een optimale dekking en droogtijd en geeft een mat en poederachtig effect aan uw meubels, keukens, trappen, vloeren en accessoires. Ideaal om uw eigen 'look' te creëren en uw interieur een eigentijdse of juist 'vintage' uitstraling te geven. Verkrijgbaar in 250ml en 750 ml blikken. (750 ml goed voor 14m2) Of in Muurverf!

Wist je dat?

​Voor een persoonlijk advies en informatie omtrent CRAIATIEVE krijtverf, kun je een afspraak  maken.  In een gezellige setting, kunnen we dan samen bespreken en overleggen  ( evt. aan de hand van meegebrachte foto's) voor welke kleuren je kunt en wilt kiezen.  Dit mag zowel overdag maar ook op avond.

Ook is er de mogelijkheid dat ik bij jou thuis kom, voor een kleuradvies.

Voor meer info mag je bellen of appen naar 06 51206032

Of stuur een mail naar info@ynesteeg.nl

Ook voor het afhalen van verf, wax primer, vernis etc. kun je nu na het maken van een afspraak, de gehele week bij ons terecht.

Afspraak maken kan via de mail info@ynesteeg.nl of  telefonisch of een appje 0651206032


​Wij ook meubels in opdracht voor u restylen/bewerken?
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via info@ynesteeg.nl


 

 

Werkwijze Craiatieve

 

Doordat er gewerkt wordt met verschillende houtsoorten kan de kleur altijd anders uitvallen, men kan dit voorkomen door de eerste laag met grondverf te verven.
Kiest men hier niet voor adviseert Craiatieve ontvetter of St Marc.
eiken en bijvoorbeeld teak hebben vaak een diepe pigment laag wat er voor zorgt dat een lichte verfkleur altijd gele plekken kan vertonen, begin het meubelstuk in te spuiten met dubro ontvetter of schoon te maken met St Marc, en men zal ontdekken hoeveel bruin er af gaat komen.

Dan nog is het raadzaam om een grondverf of een iets donkerder kleur als grondlaag te gebruiken om dit te voorkomen.
Alle krijtverven dienen te behandeld worden na afloop met een wax, de donkere wax zorgt voor prachtige effecten en laat een nieuw kastje zelfs oud lijken! Het is van belang dat de blanco wax altijd als laatste wordt gebruikt zodat uw produkt beschermd is en kan worden afgenomen met een vochtige doek.
Nooit een blanco wax en dan een donkere wax dit gaat “stropen”. Het makkelijkste om met de wax te werken is een kwast, laat de wax opdrogen en uitharden voor dat u deze gaat uitvegen vaak is dit niet eens meer nodig.( gebruik altijd een wax van

Craiatieve deze is samengesteld met toegevoegde producten voor een optimale bescherming en is niet vergelijkbaar met de terpentijnwas die men kent)
Denk je o jee ik heb teveel donkere wax , geen paniek pak een schuurpapier en schuur het voorzichtig op en werk het desnoods bij met verf en start de procedure opnieuw!

Je kan dus eigenlijk nooit iets verpesten , ook niet met de verf , heb je vernis gebruikt en denk je na een tijd ik wil iets anders , licht opschuren en je kan weer aan de slag met de verf.

Krijtwaxen zijn er in verschillende kleuren en is zeer geschikt voor onbehandeld hout , een tafelblad met een grijze krijtwax geeft een prachtige vergrijsde uitstraling.
Tafels adviseren wij een ultra matte vernis voor welke ook in onze producten lijn te verkrijgen is, deze vernis zorgt ervoor dat het meubelstuk zijn matte uitstraling houdt, maar extra beschermd is, het is van belang als men vernis gebruikt de verf minstens 2 dagen te laten uitharden voordat de vernis er op aangebracht wordt!

De krijtverf is ook verkrijgbaar als muurverf in emmertjes van 2 en 1/2 liter € 48,70!!

ook zijn er diverse prachtige sjablonen verkrijgbaar in A3-A4 en A5 formaat

Werkwijze: Sjablonen
1-Leg het sjabloon op de plaats waar je het op het meubeltje of iets anders wilt hebben.
2-Zorg dat je een klein stukje schuurspons hebt, dan kun je precies werken.
3- Doe wat krijtverf op een schoteltje en leg er een papiertje naast waar je overtollig krijtverf dat op het schuursponsje zit af kunt deppen.
4-Vervolgens ga je met het schuursponsje deppend over het gehele sjabloon. Als het sponsje te droog wordt herhaal je stap 3 alvorens je weer verder gaat.
5-Als je alles hebt gedaan, kun je het sjabloon er voorzichtig afhalen en het geheel laten drogen.

Klaar!

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2021 Yn'e Steeg Sfeervol Wonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel